NO YELLOW RINKINYS: ŠAMPŪNAS 275ML + LAMINAVIMO PRIEMONĖ 100ML

32,00 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

NOYELLOW
ŠVIESIEMS PLAUKAMS

 

COOL UP THE BLOND

Geltonus atspalvius neutralizuojanti linija, paryškinanti šviesių, balintų ir žilų plaukų tekstūras.
NOYELLOW paryškina spalvas bei neutralizuoja nepageidaujamus geltonus ir oranžinius atspalvius, pabrėžia šviesių plaukų grožį bei suteikia šaltų trimačių atspalvių. Rezultatas pastebimas iš karto. Formulė sukurta iš išskirtinių veikliųjų medžiagų, užtikrinančių šviesių plaukų spindesį ir žvilgesį. NOYELLOW – tobula šviesiaplaukė.

 

Privalumai:

  • SPINDESYS: žvilgesio efektas.

  • TVIRTUMAS: drėkinimas ir atsparumas šukavimo poveikiui.

  • APIMTIS: purumas ir plaukų tūris.

  • SPALVA: tobulumas net šviesiausiems atspalviams.

 

Papildyta našlaičių, levandų ir vilkdalgių ekstraktais.

 

Šviesius plaukų atspalvius sudėtingiausia prižiūrėti.
Atliekant įvairias procedūras gali atsirasti nepageidaujamų geltonų ir oranžinių atspalvių. Šių atspalvių atsiradimui įtakos gali turėti ir kiti veiksniai, tokie kaip saulės spinduliai, aplinkos tarša ar atmosferos dalelės.
„Selective Professional" tyrimų laboratorijose sukurta išskirtinė plaukų priežiūros linija NOYELLOW išryškina visus šviesius plaukų atspalvius. Produktų asortimentas yra tinkamas naudoti tiek profesionalams grožio salone, tiek klientams namuose.

 

Paryškinkite ir neutralizuokite nepageidaujamus geltonus – oranžinius atspalvius. Sustiprinkite šviesių plaukų grožį šaltais trimačiais atspalviais..

 

RINKINĮ SUDARO:

 

NO YELLOW SHAMPOO

Nepageidaujamus atspalvius neutralizuojantis šampūnas

Švelniai plauna ir stiprina net labiausiai pažeistus plaukus. Paryškina ir pagerina šviesių plaukų tekstūrą.

Neutralizuoja nepageidaujamus geltonai oranžinius atspalvius ir paryškina šaltus akcentus. Suteikia plaukams apimties, apsaugo plaukus ir suteikia tvirtumo, elastingumo bei blizgesio. Švelniai plauna ir stiprina net labiausiai pažeistus plaukus, paryškina ir pagerina šviesių plaukų tekstūrą.

  

Naudojimas:

Įmasažuokite produktą į drėgnus plaukus ir palikite kelioms minutėms. Kruopščiai išskalaukite, jei reikia, procedūrą pakartokite. Norint pasiekti geriausių rezultatų, rekomenduojama procedūrą tęsti su NOYELLOW kondicionieriumi ir užbaigti su NOYELLOW purškikliu

 

Veikliosios medžiagos:

  • Apsauga nuo blukimo: prailgina spalvos intensyvumo laikotarpį, spalva ir atspalviai išsilaiko ilgiau po plaukų plovimo;

  • Neutralizuojantys pigmentai: mėlyni ir violetiniai pigmentai neutralizuoja geltonus ir oranžinius atspalvius bei paryškina šaltus akcentus, pagerindami šviesių plaukų tekstūrą;

  • Našlaičių, vilkdalgių ir levandų ekstraktai: užpildo plaukus, suteikdami tūrio, giliai kondicionuoja plaukus iš vidaus, jie tampa švelnūs it šilkas;

  • Baltymų kompleksas: atgaivina plaukus, stiprina juos, suteikia elastingumo ir žvilgesio.

  • Vitaminas E: saugo plaukus ir galvos odą nuo per didelio karščio ir išsausėjimo, stiprina plaukų stiebus ir palengvina iššukavimą.

 

+

  

ŠVIESIŲ PLAUKŲ LAMINAVIMO PRIEMONĖ

Laminavimo procedūra puikiai tinkanti šviesiems, natūraliems arba šviesintiems plaukams.

Dėl augalinio keratino, natūralaus obuolių ekstrakto ir žibuoklės, vilkdalgių bei levandų derinio plaukai tampa suvaldomi bei paklusnūs.

 

Naudojimas:

Tepkite ant drėgnų, išplautų plaukų. Gerai nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte vandens perteklių. Tepkite per visą plaukų ilgį ir palikite 5–10 minučių. Plaukus išskalaukite, išdžiovinkite ir formuokite. Laminavimo efektui sustiprinti plaukų formavimo metu rekomenduojame naudoti plaukų tiesintuvą. Prieš naudojimą gerai suplakite.

Naudojimas:

Tepkite ant drėgnų, išplautų plaukų. Gerai nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte vandens perteklių. Tepkite per visą plaukų ilgį ir palikite 5–10 minučių. Plaukus išskalaukite, išdžiovinkite ir formuokite. Laminavimo efektui sustiprinti plaukų formavimo metu rekomenduojame naudoti plaukų tiesintuvą. Prieš naudojimą gerai suplakite. 

   

Veikliosios medžiagos:

  • Augalinis keratinas: Išgaunamas iš kviečių, ryžių, kukurūzų ir sojų, turi atkuriamąjį ir stiprinamąjį poveikį, atkuria plauko stiebą. Dėl hidrolizuotų mažos molekulinės masės baltymų suteikia plaukams tūrio ir juos pamaitina.

  • Obuolių sėklų aliejus: Puiki alternatyva silikonams. Jame gausu antioksidacinių augalinių maitinamųjų medžiagų, drėkinančių ir suteikiančių plaukams ryškumo, lėtina ląstelių senėjimą. Aliejus atkuria natūralų lipidinį barjerą. Jame yra vitaminų ir mineralų, skatinančių plaukų stiebo atsinaujinimą ir suteikiančių plaukams švelnumo.

  • Obuolių pektinas: Turi daug polisacharidų, suteikia plaukų stiebui struktūros ir apimties. Jis aprūpina plaukus mineralinėmis druskomis, drėkina, suteikia elastingumo bei stiprina plaukus.

Jums taip pat gali patikti