KERATIN SPRAY Momentinis regeneruojantis plaukų puškiklis su keratinu 150ml

16,00 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

ATKURIAMASIS PURŠKIKLIS
KERATIN SPRAY RISTRUTTURANTE

Dėl ypatingo keratino poveikio naujasis ATKURIAMASIS PURŠKIKLIS veikia AKIMIRKSNIU ir regeneruoja plaukus iš vidaus. Dėl ypatingos flakono sudėties su suspaustu azotu, purškiklis perteikia aktyviąsias sudedamasias produkto dalis, užtikrindamas jų tyrumą ir natūralumą, tokiu būdu suintensyvindamas atkuriamąjį ir maitinamajį poveikį plaukams. Flakone natūralios dujos, neteršia alpinkos, nedegus.

Veikliosios medžiagos:

KERATINAS: netirpus fibrilinis, daug cisteino turintis baltymas, aptinkamas gyvūnų odos viršutiniame sluoksnyje – epidermyje. Jis suteikia plaukams tvirtumo ir beveik visiškai nepraleidžia vandens.

Naudojimas:

Giliam ir intensyviam atkūrimui: išplovę plaukus šampūnu su keratinu, užpurkškite Keratino purškiklio, o vėliau užtepkite Keratino kaukę. Palaikykite 2-3 minutes, ir kruopščiai išskalaukite. Toliau galite plaukus džiovinti.

Nepaklusniems plaukams: Išplovę plaukus šampūnu su kondicionieriumi užpurkškite Keratino purškiklio ir neskalaukite plaukų. Išdžiovinkite.

Atkūrimui/ apsauginiam poveikiui prieš technines procedūras: keratino purškiklis taip pat gali būti naudojamas prieš bet kokias technines procedūras (neskalauti). Naudokite sausiems plaukams, neskalaukite.

PRIEŠ NAUDOJIMĄ- GERAI SUPLAKTI
PURKŠKITE VERTIKALIAI

Pakuotė:

150 ml