Blue kremas sausai ir šiurkščiai odai, 75 ml

9,99 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Produkto aprašymasKremas FUSSKRAFT BLUE  yra dažniausiai pedikiūro kabinetuose parduodamas preparatas. Šis kremas yra efektyvus kenčiantiems dėl sausos pėdų odos  bei odos įtrūkimų profilaktikai. Šio kremo sudėtyje yra lanolino – natūralaus vilnos vaško, kuris yra panašus į žmogaus odos riebalus. Lanolinas greitai įsigeria į odą, neleidžia išgaruoti drėgmei ir atkuria odos elastingumą. Natūralią odos drėgmę palaiko alavijai ir šlapalas, o glicerinas sustiprina šį poveikį.

Poveikis: 

 Drėkina sausą pėdų odą, atgaivina pavargusias pėdas, naikina nemalonų kvapą. Be drėkinamojo ir puoselėjamojo poveikio, FUSSKRAFT BLUE kremas saugo nuo pėdų ir nagų grybelio, ilgam dezodoruoja. Kremo sudėtyje yra natūralios dezodoruojamosios medžiagos farnezolio, taip pat rozmarinų, kalnapušių, levandų eterinių aliejų, gaivinančio ir kraujotaką gerinančio kamparo, malšinančio pėdų degimą ir skausmą mentolio.

Kaip naudoti: 

 Išspauskite 1 - 2 cm kremo ir pamasažuokite pėdas ir tarpupirščius.

Jums taip pat gali patikti

GEHWOL MED Lipidro Cream
  • Sumažinta kaina

GEHWOL Lipidro Sausos ir...

Bazinė kaina 11,00 EUR -20% Kaina 8,80 EUR

Sausos ir jautrios odos kremas. Atkuria ir stiprina apsauginę odos funkciją. 75ml

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet...

Kaina 15,00 EUR

Kojų ir pėdų losjonas. Su hialiurono rūgštimi, vandens lelijų ir šilko ekstraktais. Ramina, astriguoja, glotnina ir drėkina odą.125ml