STIMULATE CONDITIONER Apimties suteikiantis silpnų plaukų kondicionierius 200ml

21,00 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Selective Professional linija plaukams ONcare – tai kasdienis grožio ritualas jūsų plaukams. ONcare plaukų priežiūros linija sukurta profesionalams, ieškantiems pačių netikėčiausių sprendimų. Tai puoselėjimas, prasidedantis salone profesionaliu prisilietimu, ir besitęsiantis namuose, siekiant matomų ir ilgalaikių rezultatų. Išskirtiniai ilgalaikiai rezultatai plaukams be jokių kompromisų, kuriuos galima tik įsimylėti.

 
ONcare Loss defense produktų šeima:

Oncare Defense - tai visapusiška specialiųjų priemonių linija, skirta stabdyti ir saugoti nuo plaukų slinkimo bei plonėjimo. ONcare Loss Defense linijos formulė atnaujinta įtraukiant naujovišką veikliąją medžiagą REDENSYL®, kuri:

  • sureguliuoja fiziologinius procesus;
  • skatina ląstelių apykaitą;
  • gerina kraujo mikrocirkuliaciją.

 

STIMULATE CONDITIONER

APIMTIES SUTEIKIANTIS SILPNŲ PLAUKŲ KONDICIONIERIUS

Silpnų plaukų kondicionierius, kuris suteikia apimties. Dėl intensyvaus REDENSYL® poveikio, ONcare kompleksų bei sudėtyje esančių vertingų veikliųjų medžiagų šis kondicionierius suteikia plaukams žvilgesio, stangrumo. Plaukai tampa storesni ir tvirtesni. Kondicionierius stiprina nusilpusių plaukų struktūrą, suteikia gyvybingumo ir apimties visų tipų plaukams.

 

Veikliosios medžiagos:

REDENSYL® sukurtas sąveikaujant 4 molekulėms (DHQG, EGCG2, Glicinas, Cinkas)

 

Naudojimas:

Naudokite ant išplautų ir nusausintų plaukų. Kad priemonė geriau pasiskirstytų, plaukus iššukuokite. Palaikykite 3 – 5 min. Paskui kruopščiai nuskalaukite ir formuokite šukuoseną.

 

Pakuotė:

200 ml