STIMULATE SHAMPOO Šampūnas nuo plaukų slinkimo 1000ml

39,00 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Selective Professional linija plaukams ONcare – tai kasdienis grožio ritualas jūsų plaukams. ONcare plaukų priežiūros linija sukurta profesionalams, ieškantiems pačių netikėčiausių sprendimų. Tai puoselėjimas, prasidedantis salone profesionaliu prisilietimu, ir besitęsiantis namuose, siekiant matomų ir ilgalaikių rezultatų. Išskirtiniai ilgalaikiai rezultatai plaukams be jokių kompromisų, kuriuos galima tik įsimylėti.

 

ONcare Loss defense produktų šeima:

Oncare Defense - tai visapusiška specialiųjų priemonių linija, skirta stabdyti ir saugoti nuo plaukų slinkimo bei plonėjimo. ONcare Loss Defense linijos formulė atnaujinta įtraukiant naujovišką veikliąją medžiagą REDENSYL®, kuri:

  • sureguliuoja fiziologinius procesus;
  • skatina ląstelių apykaitą;
  • gerina kraujo mikrocirkuliaciją.

Tai speciali priemonė, skatinanti plaukų augimą ir mažinanti jų slinkimą vos per 84 dienas.

 

STIMULATE SHAMPOO

Dėl intensyvaus REDENSYL® poveikio bei ONcare kompleksų sudėtyje esančių vertingų veikliųjų medžiagų šis šampūnas išplauna plaukus, reguliuoja fiziologinius procesus, saugo nuo plaukų slinkimo ir stiprina nusilpusių plaukų struktūrą. Suteikia gyvybingumo ir apimties visų tipų plaukams.

 

Veikliosios medžiagos:

STIMULFLUX: REDENSYL® pagrindu sukurtas inovatyvus kompleksas, galintis sureguliuoti fiziologinius procesus, skatinti ląstelių apykaitą ir gerinti mikrokraujotaką. Padeda didinti plaukų apimtį folikulo fornmavimosi fazėje ir sumažinti jų kiekį ramybės fazėje.
VITAFLUX: skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, gerina keratino gamybą, saugo odą nuo šerpetojimo ir kovoja su laisvaisiais radikalais, taip apsaugodamas ją nuo senėjimo.Regeneruoja ir drėkina, gerina galvos odos geriausias fiziologines savybes.
DEFENSEFLUX: natūraliais principais subalansuotas kompleksas, veiksmingai saugantis galvos odą nuo išorinių veiksnių, galinčių suardyti odos fiziologinę pusiausvyrą.

 

Naudojimas:

Šampūną paskirstykite ant drėgnos galvos odos. Gerai pamasažuokite odą ir palaikykite keletą minučių, tada kruopščiai išskalaukite. Jeigu reikia, procedūrą pakartokite. Paskui naudokite kitą STIMULATE plaukų priežiūros priemonę nuo slinkimo. Siekiant geriausio rezultato, patariama šampūną naudoti reguliariai.

Pakuotė:

1000 ml