Selective DENSI-FILL TREATMENT Dvikomponentė atstatomoji priemonė silpniems arba ploniems plaukams

7,00 EUR
No tax

DENSI-FILL TREATMENT

DVIKOMPONENTĖ ATSTATOMOJI PRIEMONĖ SILPNIEMS ARBA PLONIEMS PLAUKAMS 

Tai profesionali priemonė, naudojama salone, suteikianti matomą rezultatą iš karto. Naudojant pirmą kartą atkuria itin jautrius plaukus, suteikia jiems tankumo, nes plaukai yra pripildomi iš vidaus. Priemonė, kurios sudėtyje yra inovatyvūs Densiflux ir Volumeflux kompleksai, pradeda veikti sumaišius abu komponentus. Užtepus šią kreminės konsistencijos emulsiją, plaukų apimtis ir tankis padidėja per kelias minutes, tačiau jie neapsunkinami.

 

Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Veikliosios medžiagos:

HIALURONO RŪGŠTIS: atkuria plaukams tinkamą drėgmės lygį, todėl plaukai yra puikiai drėkinami bei suvienodinama jų struktūra.

JŪRINIS KOLAGENAS: dėl ypatingo prisodrinamojo poveikio prisotina jautrias plaukų zonas iš karto. Plaukai atkuriami, tampa tvirti ir elastingi.

KERATINO AMINO RŪGŠTYS: dėl mažo molekulinio svorio giliai įsiskverbia į plaukus ir palaiko drėgmės pusiausvyrą, kuri yra būtina tinkamam plaukų drėkinimui ir gyvastingumui.

 

Naudojimas:

Indelyje sumaišykite densi-fill 1 ir densi-fill 2, kad susidarytų vienalytė emulsija. Kelias minutes palaukite, kad pradėtų veikti veikliosios medžiagos. Tada šią emulsiją šepetėliu užtepkite ant išplautų nusausintų plaukų. Paskirstykite priemonę iššukodami plaukus retomis šukomis, pamasažuokite juos ir palaikykite 5 minutes, išskalaukite plaukus ir galite formuoti šukuoseną.

 

Pakuotė:

Pilna pakuotė: 5x15 ml + 5x15 ml.

Parduodama po: 15ml + 15ml.

Jums taip pat gali patikti