DANDRUFF CONTROL SHAMPOO Šampūnas nuo pleiskanų 1000ml

39,00 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Selective Professional linija plaukams ONcare – tai kasdienis grožio ritualas jūsų plaukams. ONcare plaukų priežiūros linija sukurta profesionalams, ieškantiems pačių netikėčiausių sprendimų. Tai puoselėjimas, prasidedantis salone profesionaliu prisilietimu, ir besitęsiantis namuose, siekiant matomų ir ilgalaikių rezultatų. Išskirtiniai ilgalaikiai rezultatai plaukams be jokių kompromisų, kuriuos galima tik įsimylėti.

 

ONcare Scalp Defense produktų šeima:

ONcare Scalp Defense - specialių priemonių linija, skirta nuraminti, prisodrinti deguonimi ir apsaugoti galvos odą, sureguliuojant odos funkcijas. Linija sukurta siekiant specialaus sprendimo kiekvienai galvos odos problemai:

  • Pleiskanota oda. Dėl Ritoctone Olamine, Defensil ir kopalių aliejaus poveikio Dandruff control pašalina pleiskanas, atkuria natūralią mikrobų pusiausvyrą ir palengvina niežėjimo pojūtį.
  • Riebi oda. Dėl Tiolisina complex 30, kopalių aliejus ir Defensil poveikio Reduce pašalina riebalų perteklių ir nešvarumus, sureguliuoja sebumo išsiskyrimą, apsaugo ir sustiprina apsauginį odos sluoksnį.
  • Jautri oda. Dėl kartu veikiančių saulėgrąžų ir ramunėlių ekstraktų bei bisabololio poveikio Lenitive palengvina dirginimo pojūtį ir nuramina sudirgintą odą, atpalaiduoja ir atkuria fiziologinę hidrolipidų pusiausvyrą. 

Plaukų sveikata prasideda nuo galvos odos. Sveika oda yra gražių plaukų pagrindas.

 

DANDRUFF CONTROL SHAMPOO
Šampūnas nuo pleiskanų. Dėl antimikrobinio, antigrybelinio ir antiseptinio piroktono olomino ir kopalių (copaiba) aliejaus poveikio šis šampūnas ypatingai išplauna plaukus ir galvos odą: veiksmingai ir švelniai pašalina pleiskanas bei saugo nuo jų atsinaujinimo. Plaukai tampa lengvi ir švytintys, sumažėja galvos odos niežėjimo pojūtis.

 

Veikliosios medžiagos:
PIROKTONO OLAMINAS: lsaugo nuo pleiskanų, reguliuoja sebumą ir pasižymi antimikrobiniu poveikiu, švelniai šalina pleiskanų perteklių ir atkuria natūralią odos mikrobų pusiausvyrą.
KOPALIŲ (COPAIBA) ALIEJUS: pasižymi stipriomis antiseptinėmis savybėmis, saugo nuo pleiskanų ir veikia raminamai.

 

Naudojimas:
Šampūną paskirstykite ant drėgnos galvos odos. Odą pamasažuokite ir palaukite 3–4 minutes, tada kruopščiai išskalaukite. Jeigu reikia, procedūrą pakartokite. Paskui naudokite priemonę Derma Oil. Siekiant geriausio rezultato, patariama šį šampūną naudoti kiekvieną kartą, kai problema atsinaujina.

Pakuotė:

1000 ml

Jums taip pat gali patikti

INSIGHT ANTI DANDRUFF...

Kaina 26,00 EUR

Valomasis šampūnas

Valomasis šampūnas nuo pleiskanų veikia jau po pirmo karto: šalina pleiskanas ir neleidžia joms vėl atsirasti.