LENITIVE SHAMPOO šampūnas jautriai galvos odai 250ml

16,00 EUR
No tax
Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Selective Professional linija plaukams ONcare – tai kasdienis grožio ritualas jūsų plaukams. ONcare plaukų priežiūros linija sukurta profesionalams, ieškantiems pačių netikėčiausių sprendimų. Tai puoselėjimas, prasidedantis salone profesionaliu prisilietimu, ir besitęsiantis namuose, siekiant matomų ir ilgalaikių rezultatų. Išskirtiniai ilgalaikiai rezultatai plaukams be jokių kompromisų, kuriuos galima tik įsimylėti.

 

ONcare Scalp Defense produktų šeima:

ONcare Scalp Defense - specialių priemonių linija, skirta nuraminti, prisodrinti deguonimi ir apsaugoti galvos odą, sureguliuojant odos funkcijas. Linija sukurta siekiant specialaus sprendimo kiekvienai galvos odos problemai:

  • Pleiskanota oda. Dėl Ritoctone Olamine, Defensil ir kopalių aliejaus poveikio Dandruff control pašalina pleiskanas, atkuria natūralią mikrobų pusiausvyrą ir palengvina niežėjimo pojūtį.
  • Riebi oda. Dėl Tiolisina complex 30, kopalių aliejus ir Defensil poveikio Reduce pašalina riebalų perteklių ir nešvarumus, sureguliuoja sebumo išsiskyrimą, apsaugo ir sustiprina apsauginį odos sluoksnį.
  • Jautri oda. Dėl kartu veikiančių saulėgrąžų ir ramunėlių ekstraktų bei bisabololio poveikio Lenitive palengvina dirginimo pojūtį ir nuramina sudirgintą odą, atpalaiduoja ir atkuria fiziologinę hidrolipidų pusiausvyrą. 
Plaukų sveikata prasideda nuo galvos odos. Sveika oda yra gražių plaukų pagrindas.
 

LENITIVE SHAMPOO
Specialus šampūnas jautriai galvos odai. Dėl raminamojo saulėgrąžų ir ramunėlių ekstraktų poveikio šis šampūnas plauna ypač švelniai, ramina ir normalizuoja sudirgusią odą bei lengvina galimą niežėjimo pojūtį. Grąžina hidrolipidinio sluoksnio fiziologinę pusiausvyrą. Plaukai drėkinami, jie tampa lengvi ir gyvybingi.

Veikliosios medžiagos:
SAULĖGRĄŽŲ EKSTRAKTAS: lengvina odos sudirgimus, saugo odą nuo išorinių veiksnių bei veiksmingai padeda nuo niežėjimo.
RAMUNĖLIŲ EKSTRAKTAS: atpalaiduoja ir ramina odą.

Naudojimas:
Šampūną paskirstykite ant drėgnos galvos odos. Masažuojamais judesiais padenkite visus plaukus šampūnu, tada kruopščiai išskalaukite. Jeigu reikia, procedūrą pakartokite. Paskui naudokite priemonę Derma Oil.

Pakuotė:

250 ml

Jums taip pat gali patikti