Volume Enhance Leave in Treatment 250 ml.

Volume Enhance Leave in Treatment 250 ml., apimtį didinantis purškiamas kondicionierius

15,00 EUR
No tax

KitokoTM Volume-Enhance sistema sukurta atgaivinti ir suteikti apimties ploniems plaukams, apsaugant nuo elektrinimosi, suteikiant jiems gyvybingumo ir ilgai išliekančią apimtį.

Kiekis

 

Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)

 

Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)

 

Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

ŠIS KITOKO VOLUME - ENHANCE NENUSKALAUJAMAS KONDICIONIERIUS
  • Kondicionierius skirtas dažnam naudojimui.
  • Kitoko pažangios plaukų terapijos produktų sudėtyje yra natūralių Afrikos augalų ekstraktų, sumaniai parinktų chemijos specialistų dėl neįtikėtinų jauninančių ir drėkinančių savybių. Kiekvienoje sistemoje naudojamas unikalus derinys, užtikrinantis maksimalų reikalingų priemonių efektyvumą.
  • Šis kondicionierius praturtintas datulių, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio ekstraktų, sviestmedžio aliejaus, vitaminų A ir E, natūralus drėkinamasis faktorius (NMF) ir smektito molio, kurie pašalina nešvarumus ir suteikia apimties.
  • Šio kondicionieriaus pagrindinis ingridientas yra DATULĖ. Datulių vaisiai auga ant vienų iš seniausiai kultivuojamų palmių rūšių, kurios auginamos jau tūkstančius metų. Dėl didelio cukraus, baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų kiekio datulių ekstraktas puikiai atgaivina plonus, silpnus plaukus ir suteikia jiems apimties.
  • Naudojant šį kondicionierių, plaukai tampa gyvybingi, šilko švelnumo ir lengvai tvarkomi.
  • Sudėtyje yra spalvos neblukinanti formulė, todėl tinka dažytiems plaukams.
  • Kitoko™ pažangios plaukų terapijos priemonių sudėtyje nėra sulfatų, parabenų, parafinų ar mineralinių aliejų, todėl jos yra itin švelnios jūsų plaukams ir odai.
  • pH 3,5–4,5.
  • Mus visus veikia daugybė išorės veiksnių – užterštumas, chemikalai, klimatas, kenksmingi UV spinduliai. Jie neišvengiamai pakenkia plaukams ir odai – nutrūksta cheminiai plaukų struktūros ryšiai ir dėl to sumažėja jų elastingumas, atsparumas ir lankstumas. Šis kenksmingas poveikis vadinamas laisvųjų radikalų žala ir dėl jos mūsų plaukai ir kūnas sensta ir tampa pažeidžiami tolesniam kenksmingam poveikiui.Electron Acceptor Technology™ yra geriausias atsakymas. Šis unikalus antioksidantų mišinys veikia būtent laisvuosius radikalus ir užkerta kelią plaukų struktūros pažeidimui, apsaugo nuo žalos ir padeda maksimaliai išryškinti natūralų plaukų grožį.
  • Naudojimas. Purškite nedidelį kiekį ant drėgnų plaukų. Nenuskalaukite.
205557