INSIGHT REGENERATING BODY OIL regeneruojantis kūno aliejus
Selective

INSIGHT REGENERATING BODY OIL regeneruojantis kūno aliejus

22,00 EUR
Su mokesčiais

INSIGHT REGENERATING BODY OIL

REGENERUOJANTIS, ATKURIAMASIS KŪNO ALIEJUS

Drėkinimas ir apsauga viename produkte: dėl pasirinktų ekologiškų aliejų šia formule užtikrinamas gilus odos drėkinimas ir elastingumas. Į sudėtį taip pat įeina natūralus antioksidantinis kompleksas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir saugantis epidermio gyvybingumą.150ml



Kiekis

Pridėti prie mėgstamų
Jūs turite būti prisijungęs
Pridėti į norų sąrašą
Jūs turite būti prisijungęs
Nusiųsti draugui
INSIGHT REGENERATING BODY OIL regeneruojantis kūno aliejus

INSIGHT REGENERATING BODY OIL regeneruojantis kūno aliejus

INSIGHT REGENERATING BODY OIL

REGENERUOJANTIS, ATKURIAMASIS KŪNO ALIEJUS

Drėkinimas ir apsauga viename produkte: dėl pasirinktų ekologiškų aliejų šia formule užtikrinamas gilus odos drėkinimas ir elastingumas. Į sudėtį taip pat įeina natūralus antioksidantinis kompleksas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir saugantis epidermio gyvybingumą.150ml



Aš sutinku su privatumo politika - taisyklėmis  

  • Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera) Saugumo politika (Saugų ir patikimą mokėjimą suteikia PaySera)
  • Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD) Pristatymo politika (Greitas ir patikimas pristatymas su DPD)
  • Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.) Grąžinimo politika (Prekių grąžinimo garantas 14d.d.)

Ekstraktai:

EKOLOGIŠKAS SIAURALAPIO RAIBSTEGLIO EKSTRAKTAS (angl. Rooibos, lot. Aspalathus linearis lapų ekstraktas) - Siauralapis raibsteglis, taip pat žinomas kaip raudonoji afrikietiška arbata, gaunamas iš ankštinių augalų šeimai priklausančio Aspalathus linearis, augančio Pietų Afrikos kalnuose, lapų. Šis augalas ypač naudingas sveikatai ir kūno harmonijai: dėl šios priežasties yra tobula kosmetikos linijos, kurios tikslas – graži ir sveika oda, sudedamoji dalis. Siauralapio raibsteglio lapuose nėra kofeino, tačiau yra daug antioksidantinių ir mineralinių medžiagų (magnio, kalio, mangano, geležies ir cinko). Ekstraktas ypač tinka odos priežiūrai dėl daugybės teigiamų savybių, kuriomis pasižymi. Siauralapio raibsteglio ekstraktas pasižymi antialerginiu ir antibakteriniu poveikiu. Puikiai tinka kovai su odos dirginimu, nors yra ypač švelnus. Oda tampa minkšta ir švelni it aksomas. Dėl didelio flavonoidų kiekio ne tik tiesiogiai kovoja su pagrindinėmis ląstelių senėjimo priežastimis, bet gali suaktyvinti anksčiau laisvųjų radikalų sunaikintą vitaminą E, maitinantį ir atkuriantį audinius.

EKOLOGIŠKAS ARGANO ALIEJUS (lot. Argania spinosa) - Argano aliejus išgaunamas šaltu spaudimu iš argano medžio, augančio tik Maroke. Šiuos medžius UNESCO įtraukė į pasaulio paveldo objektų sąrašą, pripažindamas arganą gyvybės medžiu (dėl daugybės jo teigiamų savybių). Vaisiaus viduje esančiame riešute randama šiandien argano aliejaus pavadinimu žinoma medžiaga, kurią nuo senų laikų naudoja barberų gentys. Teigiamos argano aliejaus savybės yra pripažintos tiek kosmetikoje, tiek farmacijoje. Nuostabiai maitina ir drėkina odą, kuri tampa minkšta, lygi ir švyti. Taip pat padeda atkurti hidrolipidinę odos plėvelę, todėl rekomenduojama sausai ir išdžiūvusiai odai. Argano aliejus laikomas jaunystės eliksyru, nes jame gausu vitamino E, linoleno rūgšties, Omega 3 ir 6 rūgščių ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, kurios kovodamos su laisvųjų radikalų poveikiu ir skatindamos kolageno gamybą padeda išlaikyti odą jauną, lygią ir drėkinamą.

EKOLOGIŠKAS SAULĖGRĄŽŲ ALIEJUS (lot. Helianthus Annuss, angl. Sunflower Seed Oil) - Saulėgrąža arba Helianthus Annuss – tai astrinių šeimos augalas. Kilęs iš Pietų Amerikos, kur jį dėl teigiamų savybių inkai naudojo jau prieš 3 000 metų. Saulėgrąžų aliejus išgaunamas spaudžiant šaltuoju būdu augalo sėklas.Saulėgrąžų aliejuje gausu karotinoidų, vaško ir lecitino. Įprastai šis aliejus naudojamas virtuvėje, tačiau iš tikrųjų galime pastebėti, kad dėl daugybės savybių jis naudojamas ir kosmetikos srityje. Vitamino E ar tokoferolio saulėgrąžų aliejuje yra daugiau nei kituose augaliniuose aliejuose, kaip antai saldžiųjų migdolų ar alyvuogių aliejuose. Jis - puikus antioksidantas, atliekantis pagrindinį vaidmenį saugant ląstelių sieneles ir kovojant su laisvaisiais radikalais, kurie atsakingi už odos senėjimo procesus. Kosmetikoje šį aliejų patariama naudoti esant sausai, išdžiūvusiai odai. Jis atkuria epidermio ląsteles, suminkština ir išlygina odą.

Kaip naudoti:
Užtepkite reikiamą kiekį aliejaus ant švarios kūno odos. Švelniai masažuokite odą iki kol aliejus pilnai įsigers.

Talpa:
150 ml

Specifinė nuoroda

Būkite pirmas palikęs atsiliepimą !

Parašykite atsiliepimą